Heb je ze al zien liggen in de koeling? Bietenwraps! Er zijn meerdere groentesmaken verkrijgbaar zoals wortel en paprika. Dit is geen sponsoring by the way, ik ben gewoon enthousiast over dit product! Een super leuke manier om meer groenten binnen te krijgen. Deze bietenwraps met pangasiusfilet bevielen erg goed!
Ik besloot de wraps te bestrijken met een sausje van crème fraîche met mierikswortel. Deze smaken passen zowel goed bij bieten als bij vis. Om nog meer pittigheid naar in het gerecht te krijgen, koos ik ervoor om mosterdpoeder door de bloem te mengen om de visjes te paneren.
De combinatie mierikswortel en mosterdpoeder zorgt voor een bepaalde pittigheid die je ook bijvoorbeeld vindt in rucola sla. Absoluut niet heet of iets dergelijks, zoals bij chilipeper. Als tegen hangend zoetje koos ik voor veldsla, komkommer en dille èn zorgde ik voor een frisje met citroensap.
Al met al een leuk, licht, makkelijk en gevarieerd recept, deze bietenwraps met pagasiusfilet. Wil je een andere lichte maaltijd met tortilla en vis maken, bekijk dan mijn recept Caribische taco’s eens!