Home Contact

Contact

by Chivanne van Strijp-Peeters

Vragen of suggesties

Heb je een vraag over één van de recepten op de website, heb je een tip voor mij of ben je op zoek naar een recept dat nog niet op de website staat? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] en je hoort zo snel mogelijk terug van mij!

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Hier sta ik zeker voor open! We kunnen kijken op welke manier we jouw product of merk onder de aandacht brengen bij de websitebezoekers van Chivanne.nl en/of de volgers op social media. Ook kan ik content maken voor jullie eigen gebruik. Je kunt mij een e-mail sturen via: [email protected] om je wensen te bespreken. Mogelijkheden zijn:

Advertorial op Chivanne.nl

Een blogpost op Chivanne.nl speciaal over jouw product of merk. Je kunt hierbij denken aan een recept waarbij ik jouw product in de blogtekst en foto’s in het zonnetje zet, een blog waarin ik een review schrijf over jouw product of een andere soort creatieve invulling naar wens.

Advertorial op social media

Via de sociale kanalen kan ik jouw product of merknaam bij de volgers van Chivanne.nl onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld door het maken van een Instarecept, door beelden op Instagram Stories of via een winactie op Facebook of Instagram.

Content creëren

Ik kan een recept ontwikkelen met jouw product en één of meer foto’s maken voor jullie eigen website of social media kanalen.