Home Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Chivanne van Strijp-Peeters en welkom op mijn foodblog. Hier deel ik simpele, gevarieerde en voedzame gerechten met je! Eten waar ik en hopelijk ook jij, blij van wordt!

Als echte foodie houd ik enorm van lekker eten en experimenteren in de keuken. Ik kijk graag naar kookprogramma’s, struin Instagram en Pinterest af, scoor alle foodmagazines van de supermarkten in de buurt en vind het heerlijk om kookboeken en de foodmagazines die op mijn deurmat vallen te lezen. Aan inspiratie heb ik dus nooit tekort en de lijst met recepten die ik wil creëren, blijft maar groeien.

Ik zou mezelf omschrijven als een Bourgondiër met een balansdag want mijn gerechten zijn de ene keer wat gezonder dan de andere. Wat kenmerkend is voor de meeste recepten, is dat er bijna altijd (stiekem) een hoop groenten in verwerkt zitten. Als ik ergens extra groenten in kan doen, dan gebeurt het ook!

Meestal zijn mijn gerechten snel te bereiden en bevatten ze niet al te veel ingrediënten. Als moeder van twee kleine jongens wil ook ik het eten snel op tafel hebben maar in een wat rustiger weekend wil ik nog wel eens uitpakken. Ik ben over het algemeen dus een “makkelijke” koker en wil je laten zien dat ook jij, elke dag een bijzonder recept op tafel kunt zetten!

Het resultaat van mijn kookspinsels deel ik hier graag met je. Kijk vooral lekker rond op de website en laat je inspireren! Ik hoor graag wat je van mijn gerechten vindt en heb je vragen, verzoeken of suggesties, stuur mij dan vooral een bericht via de socials. Je kunt me volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. De links naar de socials kun je rechtsboven in de pagina vinden.

-X- Chivanne