Home Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Chivanne van Strijp-Peeters en welkom op mijn foodblog. Hier deel ik simpele en voedzame gerechten met je die er ook nog eens mooi uitzien. Eten waar ik en hopelijk ook jij blij van wordt!

Ik zou mezelf omschrijven als een Bourgondiër met een balansdag. Ik houd enorm van lekker eten en drinken en probeer vaak nieuwe recepten uit. De ene keer wat gezonder dan de andere. Het resultaat van mijn kookspinsels vind je hier!

Voor mijn gerechten gebruik ik graag seizoensgebonden ingrediënten en producten die makkelijk verkrijgbaar zijn in de gewone supermarkten. Meestal zijn mijn gerechten snel te bereiden en bevatten ze niet al te veel ingrediënten. Misschien vind je de ingrediëntenlijst toch wat lang maar voor mij tellen gedroogde kruiden, specerijen, azijn, boter en oliën niet.. Deze heb ik standaard. Als je maar lang genoeg met me meekookt dan hoef je steeds minder in te slaan! Handig ook: de ingrediëntenlijst bij mijn recepten kun je afvinken! Weet je precies wat je al in huis hebt of nog moet inslaan.

Kijk lekker rond op mijn website en laat je inspireren! Ik hoor graag wat je van mijn gerechten vindt!

Check vooral ook mijn Instagram-account waar ik naast de nieuwste recepten ook wat persoonlijke kiekjes met je deel. Mijn recepten kun je ook volgen via Facebook en Pinterest. De links hiernaar kan je rechtsboven in de pagina vinden!

-X-, Chivanne