

Garnalen in roomsaus is één van die goddelijke combinaties waardoor je al “oehh” roept als je de woorden leest. Ik wel althans! Hier maakte ik een leuke variant op met een vleugje wodka. Wodka (oftewel: alcohol) versterkt de smaken in een gerecht en zorgt er voor dat de paar smaakmaker die je gebruikt, eruit knallen! De alcohol verdampt overigens dus dit proef je niet.
Er gaan roze garnalen in deze pasta met garnaaltjes in roomsaus. Deze garnalen zijn wat kleiner en daarom gebruikte ik ook een kleinere pasta, namelijk mezzi rigatoni. De saus is zo mooi oranje omdat er naast de room, tomatenpuree in gaat. De saus is heel snel gemaakt terwijl de pasta staat te koken dus binnen twintig minuten kun je al aan tafel!
Deze pasta is echt een winnaar wat mij betreft, super makkelijk maar vol van smaak! Eet hem lekker met en lepel want je wil het laatste restje saus uit je kom schrapen, geloof mij. Lekker met een frisse salade erbij met cherrytomaatjes.
Probeer ook eens een courgettespaghetti met cocktailgarnalen als je op zoek bent naar een ander recept met garnalen!
