Een heerlijke romige pasta die toch lekker fris is èn groente bevat! Tagliatelle met witlof en zalm, een aparte combinatie maar o zo lekker!
Pasta is zeker weten mijn lievelingseten. Er zijn zoveel varianten pasta en sauzen dat ik het elke dag zou kunnen eten zonder dat het gaat vervelen! Hoewel.. Ik kan me dagen verheugen op dat bordje pasta dat ik over een aantal dagen op de planning heb staan. Maakt het eten ervan uiteindelijk toch net wat lekkerder!
Van dit bordje tagliatelle met witlof en zalm werd ik in elk geval erg blij! Het romige van de crème fraîche, ziltige van de zalm, licht bittertje van de witlof en frisheid van de citroen. Mèt een crunchje van pijnboompitten. En die kaas maakt het echt af hoor. Misschien een no go, vis en kaas samen maar de zalm geeft zelf ook een zout smaakje, dus waarom niet wat heerlijke Parmezaan als finishing touch?
Wil je meer maken met witlof? Probeer deze verrassende witlof-perenquiche of dit roodlofstamppotje eens!